Ο οδηγός Pieria Guide προσφέρει έναν απλό τρόπο σύνδεσης με πιθανούς πελάτες στη περιοχή σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε ένα βήμα μπροστά στο μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην υπηρεσία ή τα προϊόντα σας. Κομψό, απλό και εύκολο στη χρήση. Η δημιουργία ενός λογαριασμού με το Pieria Guide είναι εύκολη, με τη λειτουργία εγγραφής μέσω των Social Media, που σας επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα, έτσι ώστε να μην έχετε ούτε καν να εκτελέσετε την διαδικασία  εγγραφής. Δημιουργείτε, βαθμολογείτε και προσθέτετε καταχωρήσεις σε πολύ μικρό χρόνο! Η υποβολή μια καταχώρησης με τη χρήση του Pieria Guide είναι πολύ απλή, και σε συνάρτηση με την προσθήκη API του Google Places, που χρησιμοποιούμε, θα ολοκληρώσετε πολύ εύκολα και σύντομα την καταχώρηση σας.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την καταχώρηση της επιχείρησης σας, μην ανησυχείτε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Κατεβάστε τη φόρμα εγγραφής και στείλτε την σε εμάς μαζί με πέντε τουλάχιστον καλές φωτογραφίες της επιχείρησης σας στο email: info@pieriaguide.gr και θα καταχωρήσουμε την επιχείρηση σας.

Η εγγραφή στο Pieria Guide είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στα Social Media (facebook, twitter, Google), είτε δημιουργώντας έναν νέο λογαριασμό στο Pieria Guide δίνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Πατώντας το κουμπάκι “Σύνδεση” από το κεντρικό μενού στην κορυφή της σελίδας, θα δείτε την επόμενη οθόνη, όπου μπορείτε είτε να συνδεθείτε αν διαθέτετε κάποιον λογαριασμό στα social media είτε να δημιουργήσετε έναν νέο.

Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό επιλέγετε “Register” από το κάτω μέρος του παραθύρου και θα οδηγηθείτε στην επόμενη εικόνα, όπου θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, email, και επιθμητό password). Σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει σχετική επιβεβαίωση εγγραφής. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Pieria Guide.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία της καταχώρησης σας, έχετε δύο επιλογές. Αν έχετε ήδη έναν λογαριασμό στο Pieria Guide συνδεδεμένο με μια επιχείρηση, τότε μπορείτε να αλλάξετε όλες τις λεπτομέρειες, τις φωτογραφίες κτλ. της καταχώρησης σας. Ωστόσο, αν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@pieriaguide.gr και θα σας βοηθήσουμε. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Pieria Guide, τότε πρέπει να δημιουργήσετε ένα και να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδέσουμε την επιχείρηση σας με το λογαριασμό σας.

Για να καταχωρίσετε την επιχείρηση σας θα πρέπει να είστε εγγεγραμένοι στο Pieria Guide. Εφόσον έχετε εγγραφεί, θα πρέπει να επιλέξετε από το μενού, την επιλογή “Προσθέστε Επιχείρηση” για να οδηγηθείτε στην παρακάτω εικόνα

Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της καταχώρισης σας, δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση σας. Προσέξτε ότι η περιγραφή της επιχείρησης σας καθώς και οι φωτογραφίες που θα ανεβάσετε, θα πρέπει να είναι ποιοτικές ώστε η καταχώρηση σας να είναι πιο ελκυστική για τους επισκέπτες σας. Πολύ σημαντικό είναι να δηλώσετε σωστά την κατηγορία της επιχείρηση σας καθώς και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Μόλις τελειώσετε πατήστε το κουμπί “Preview” για να δείτε την καταχώρηση σας και να την υποβάλετε. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνείστε μαζί μας στο info@pieriaguide.gr και θα σας βοηθήσουμε.

 

Με το Pieria Guide είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε μια επιχείρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να βρείτε, να κάνετε κλικ και να ανοίξετε την επιχείρηση που θέλετε να μοιραστείτε με το πρόγραμμα περιήγησης σας. Στην κορυφή του παραθύρου σας, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Μοιραστείτε”. Αν έχετε ήδη συνδεθεί στον λογαριασμό σας social media, τότε πρέπει απλά να επιλέξετε σε ποια κοινωνικά μέσα θέλετε να μοιραστείτε την επιχείρηση (facebook, twitter, google+, pinterest).

Όχι!!! Το Pieria Guide διατίθεται δωρεάν για όλες τις επιχειρήσεις της Πιερίας. Παρόλα αυτά εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες υπηρεσίες προβολής, μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις.

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην καταχώρηση της επιχείρησης σας ή δεν σας αρέσει ο τρόπος που εμφανίζεται, τότε επικοινωνείστε μαζί μας στο info@pieriaguide.gr αναφέροντας το πρόβλημα σας και θα σας βοηθήσουμε.

Load More