Το Pieria Guide προσφέρει έναν πολύ απλό τρόπο εύρεσης και σύνδεσης με τοπικές επιχειρήσεις κοντά στο σημείο που βρίσκεστε. Κομψό, απλό και εύκολο στη χρήση.

Με το Pieria Guide είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε μια επιχείρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να βρείτε, να κάνετε κλικ και να ανοίξετε την επιχείρηση που θέλετε να μοιραστείτε με το πρόγραμμα περιήγησης σας. Στην κορυφή του παραθύρου σας, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Μοιραστείτε”. Αν έχετε ήδη συνδεθεί στον λογαριασμό σας social media, τότε πρέπει απλά να επιλέξετε σε ποια κοινωνικά μέσα θέλετε να μοιραστείτε την επιχείρηση (facebook, twitter, google+, pinterest).

Φυσικά!!! Αφού βρείτε την επιχείρηση που αναζητάτε, μπορείτε από το δεξί μέρος της οθόνης σας να πατήσετε την επιλογή “Get Directions”. Σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση του GPS της κινητής σας συσκευής θα λάβετε την παρούσα θέση σας καθώς και την ακριβή διεύθυνση της επιχείρησης που αναζητάτε. Εφόσον επιλέξετε και πάλι το κουμπί “Get Directions” θα ανοίξει σε νέο παράθυρο το Google Maps με της οδηγίες πρόσβασης από τη θέση σας στην επιχείρηση που έχετε επιλέξει.

 

Στο Pieria Guide θέλουμε να κάνετε σχόλια και να αξιολογείτε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχετε επισκεφτεί, ώστε να βοηθάτε και άλλους χρήστες να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το Pieria Guide καλύπτει όλες τις περιοχές του Ν. Πιερίας.

Στο Pieria Guide είναι καταχωρημένες περισσότερες από 1000 τοπικές επιχειρήσεις και καθημερινά προσθέτουμε και νέες.

Όχι !!! Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Pieria Guide. Εγγραφή πρέπει να κάνουν μόνο οι επιχειρήσεις.

Είναι πολύ εύκολο να κάνετε μια αναζήτηση επιχείρησης με το Pieria Guide. Πιο συγκεκριμένα από την αρχική σελίδα μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία της επιχείρησης που αναζητάτε ή να γράψετε το όνομα της επιχείρησης. Επίσης εφόσον χρησιμοποιείται την υπηρεσία μας από έξυπνη κινητή συσκευή μπορείτε να πατήσετε την πινέζα που υπάρχει στο πεδίο “τοποθεσία” όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και να εμφανίσετε όλες τις επιχειρήσεις που υπάρχουν κοντά σας.

Έτσι πατώντας αναζήτηση θα δείτε τα αποτελέσματα στην επόμενη σελίδα. Στο αριστερό μέρος της σελίδας θα δείτε το χάρτη της περιοχής της Πιερίας καθώς και τις καταχωρήσεις που υπάρχουν. Στο δεξί μέρος του παραθύρου θα δείτε τις καταχωρημένες επιχειρήσεις. Πατώντας πάνω στο χάρτη ή στην καρτέλα κάθε επιχείρησης μπορείτε να δείτε το προφίλ κάθε επιχείρησης, φωτογραφίες, περιγραφή, οδηγίες προσβασης και στοιχεία επικοινωνίας.

 

Ως προεπιλογή, ο οδηγός Peiria Guide εμφανίζει τις καταχωρήσεις που απέχουν περίπου έως και 10 χλμ. από την πραγματική σας θέση στο χάρτη. Εάν θέλετε να μειώσετε τα αποτελέσματα σε πιο κοντινή απόσταση, θα πρέπει να μειώσετε την επιλογή ακτίνας (radius) στα αποτελέσματα του σχετικού φίλτρου αναζήτησης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@pieriaguide.gr

Load More