Το Pieria Guidehttps://www.pieriaguide.gr αποτελεί τον πληρέστερο Τουριστικό και Επαγγελματικό Οδηγό του Νομού Πιερίας. Σκοπός του Pieria Guide είναι πρωτίστως να βοηθήσει τον επισκέπτη να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα τόπους διαμονής, διατροφής και διασκέδασης στον Νομό Πιερίας.

Καταφέραμε να συμπεριλάβουμε σε αυτόν τον ηλεκτρονικό οδηγό τις κυριότερες δραστηριότητες που μπορεί ο επισκέπτης να πραγματοποιήσει στον Νομό Πιερίας. Επίσης συνεχώς εμπλουτίζουμε τον οδηγό με νέα σημεία ενδιαφέροντος και προτάσεις για εξορμήσεις και διασκέδαση σύμφωνα με τις προτροπές και τις εμπειρίες επισκεπτών αλλά και ντόπιων ανθρώπων. Παράλληλα καταχωρίζουμε συνεχώς νέες επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης, αγορών και διασκέδασης, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πληθώρα αξιολογημένων προτάσεων.

pieria-flyer1-fb

Η έξυπνη μηχανή αναζήτησης που έχουμε αναπτύξει προσφέρει στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές γρήγορης εύρεσης των κοντινότερων επιλογών με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει. Ο επισκέπτης χρησιμοποιώντας την έξυπνη κινητή του συσκευή και ενεργοποιώντας το GPS, μπορεί άμεσα να δει ποιες καταχωρημένες επιχειρήσεις και σημεία ενδιαφέροντος βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Επίσης μπορεί να δει στο χάρτη την ακριβή του θέση, τις θέσεις των κοντινών επιχειρήσεων καθώς και να λάβει οδηγίες της συντομότερης διαδρομής που πρέπει να ακολουθήσει για να φθάσει στον επιθυμητό προορισμό. Παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί, να βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνση, ιστοσελίδα, προφίλ social media) για να επικοινωνήσει με την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει, καθώς και να δει φωτογραφίες ή βίντεο της επιχείρησης ή του σημείου ενδιαφέροντος που θέλει να επισκεφθεί.

Το Pieria Guide δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο αναζήτησης και εύρεσης οποιαδήποτε πληροφορίας και προορισμού στον Νομό Πιερίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pieria Guide επικοινωνείστε μαζί μας στο pieriaguide@gmail.com & info@pieriaguide.gr ή στο τηλέφωνο 697 4973828