Ανακαλύψτε στο Pieria Guide μοναδικές επιλογές διαμονής και διασκέδασης στην Πιερία για τις διακοπές του Πάσχα. Διάφορα έθιμα αναβιώνουν σε μικρά χωριά της Πιερίας, όπως αυγομαχίες και το κάψιμο της ρόκας.

Για την διαμονή σας, επιλέξαμε και προτείνουμε μια σειρά από καταλύματα τόσο στην θάλασσα όσο και το βουνό.

1.Cavo Olympo – Πλάκα Λιτοχώρου

Το «Adult Only» Ξενοδοχείο Cavo Olympo βρίσκεται στην Πλάκα Λιτοχώρου σε έναν ιδιωτικό όρμο, ανάμεσα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους και την επιβλητική παρουσία του μυθικού Ολύμπου.

2. Litohoro Olympus Resort Villa & Spa – Πλάκα Λιτοχώρου

Στο πιο εκλεκτό κομμάτι της «Ριβιέρας» Ολύμπου βρίσκεται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς προορισμένο να μετατρέψει τις πιο σημαντικές στιγμές σας σε πραγματική απόλαυση. Το LITOCΗORO OLYMPUS RESORT VILLAS & SPA βρίσκεται στην Πλάκα 2 χλμ από το γνωστό σε όλους παραδοσιακό και Ιστορικό Λιτόχωρο, είναι ένας μικρός παράδεισος μπροστά στη θάλασσα (στα 60 μέτρα) , που όπως κάθε παράδεισος λατρεύει την τελειότητα.

3. Ξενοδοχείο Κύματα – Πλαταμώνας

Το Ξενοδοχείο Κύματα βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας, μέσα στο καταπράσινο τοπίο των παραλιών του Ολύμπου. Στην ιστορική περιοχή με τα ποικίλα τουριστικά αξιοθέατα δεσπόζει το περίφημο Κάστρο του Πλαταμώνα, πόλος έλξης για ταξιδιώτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακριβώς κάτω από το λόφο του Κάστρου και μπροστά στην πανέμορφη παραλία του βρίσκεται το Ξενοδοχείο Κύματα, που προσφέρει εδώ και δεκαετίες φιλοξενία, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες και την ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την επιβλητική ομορφιά του Ολύμπου και τη μαγευτική θέα του Αιγαίου.

Για την διασκέδαση σας, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα καφέ, μπαρ, κτλ εδώ.

Απαντήστε